Zöldhulladék zsák hol kapható

4.2/5 - (12 votes)

Zöldhulladék zsák hol kapható

Az új, biológiailag lebomló 100 l-es zöldhulladék-gyűjtő zsák a lakosság számára 235 Ft/db áron elérhető FKF Ecseri Úti Központi Ügyfélszolgálati Kirendeltségén, Budai ügyfélszolgálati Központjában (itt egyelőre csak bankkártyás fizetés lehetséges), továbbá a Társaság által működtetett hulladékgyűjtő udvarokban. A készlet feltöltése hulladékudvaraiban folyamatosan történik, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk Önnek a telefonon történő előzetes érdeklődést a rendelkezésre álló mennyiségről.

Zöldhulladék zsák szállítását az FKF végzi!

Kérem, ha problémája van a zsákos szállítással itt érdeklődjön: 06 40 353 353

  • hétfőn reggel 8 és este 20 óra között
  • keddtől-csütörtökig reggel 8 órától este 18 óráig,
  • pénteken reggel 8 órától 15 óráig

CÍM: 1098 Budapest, Ecseri út 8-12.
PF.: 1439 Bp., Pf. 637
TEL: 06 1 459 6700
FAX: 06 1 459 6860
KÉKSZÁM: 06 40 353 353 (06 40 FKF FKF)
E-MAIL:
fkfzrt@fkf.hu
WEB:
www.fkf.hu

Zöldhulladék zsák

Zöldhulladék zsák

Kerti zöldhulladék-gyűjtő zsák

A kerti zöldhulladék-begyűjtés az FKF Nonprofit Zrt. szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatásainak egyik fontos eleme. Az összegyűjtött kerti zöldhulladék a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban kerül komposztálásra. A kerti zöldhulladék begyűjtését heti egy alkalommal Budapest zöldövezettel rendelkező kerületeinek kijelölt részein végzi Társaságunk.

  • Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön!
  • Ne helyezzenek bele fenyőgallyakat, mert a magas gyantatartalom miatt nem komposztálhatók. Továbbá kérjük, hogy a vastagabb faágakat legfeljebb egy méteresre darabolva, összekötve helyezzék ki.
  • A kerti zöldhulladék-gyűjtő zsák értékesítő partnereinknél 100 literes méretben, 10 darabos kiszerelésben, ügyfélszolgálatunkon és hulladékgyűjtő udvarainkban darabonként, és 60 literes méretben is kapható. A megvásárolt zsákok ára tartalmazza a szolgáltatás díját is.

Zöldhulladék zsák további információ:

A lehullott falevelek, ágak összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk! Ugyanis az így begyűjtésre kerülő zöldhulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom), ahelyett, hogy elégetnék vagy lerakóra kerülne, komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba. Emiatt is fontos, hogy odafigyeljünk, mi kerül a zöldhulladék-gyűjtő zsákba.Semmiképpen se tegyünk bele fenyő- és tujaféléket, vagy diófalevelet és -gallyakat, ugyanis az előbbiek magas gyanta-, az utóbbiak magas olaj- és mérgezőanyag tartalmuk miatt nehezítik a komposztálás folyamatát.

Továbbá ügyeljünk rá, hogy a zsákba csak és kizárólag zöldhulladék kerüljön!

Ha fenyő, tujaféle vagy esetleg diófa hulladéka lenne hívjon minket mi azt is elszállítjuk:

06/70-670-70-70

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.