Zöldhulladék elszállítása Budafok

1/5 - (2 votes)

Zöldhulladék elszállítása Budafok

Zöldhulladék elszállítása Budafok, olcsón jól dolgozunk.

Budapest déli részén is foglalkozunk zöld-hulladék elszállítással, természetesen itt is kiszállási díj nélkül és ingyenes rakodással kínáljuk zöldhulladék elszállítási szolgáltatásunkat.

Mindenféle zöld-hulladékot elszállítunk legyen az örökzöld vagy egynyári virág, gallyak, lombok, kisebb tuskók.


+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal 0-24 hívhat, ha csak egy kérdése lenne akkor is szívesen segítek! 🙂


Zöldhulladék elszállítása Budafok

Zöldhulladék elszállítása Budafok

Zöldhulladék elszállítás Budafok, zöldhulladék szállítás Budapest XXII. kerület, Zöldhulladék elszállítása Budapest

Budapesten és Pest megyében dolgozunk. Zöldhulladék elszállítása általában 1-3 napos átfutással megy. De akár aznap is szállítunk ha van szabad kapacitásunk.

A zöldhulladék elszállítása Budafokon hasonlóan történik, mint más településeken Magyarországon. Budafokon a zöldhulladék elszállítását az önkormányzat biztosítja az ott élők számára.

Az elszállítás menete az, hogy az önkormányzat által meghatározott időpontban a helyi lakosok kihelyezik a zöldhulladékot a megfelelő helyre (általában erre a célra kialakított gyűjtőedényekbe vagy zsákokba). Az elszállítást végző szolgáltatók rendszeresen összegyűjtik a zöldhulladékot és elszállítják azt a megfelelő hulladékkezelő telepre.

A zöldhulladék azonban nem csak az önkormányzat által meghatározott időpontokban és helyeken hagyható el, hanem lehetőség van arra is, hogy a lakók saját maguk szállítsák el a zöldhulladékot az erre kijelölt helyekre. Budafokon a lakók például a hulladékudvarokban helyezhetik el a zöldhulladékot, amelyek szintén az önkormányzat által üzemeltetett helyek.

Fontos megjegyezni, hogy a zöldhulladék elkülönített gyűjtése és kezelése rendkívül fontos azért, mert így csökkenthető az általa okozott környezeti hatás. A zöldhulladékból ugyanis komposztot lehet előállítani, amely talajjavító anyagként használható.

Ha a lakóknak kérdéseik vannak a zöldhulladék elszállításával kapcsolatban Budafokon, keressenek nyugodtan.  Tel.: +36706707070

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.