Zöldhulladék elszállítás tippek

4.3/5 - (66 votes)

Zöldhulladék elszállítás tippek

Most itt összefoglaljuk Önnek mit tehet zöldhulladékával.

  • Legolcsóbb megoldás, ha van rá lehetősségünk komposztálás. Ehhez a tevékenységhez kell egy hely ahova deponáljuk a komposztálni való zöldhulladékot. Ha csak fűféle van, amit szeretnénk komposztálni az a legjobb,mert akkor csak összedobáljuk vagy komposztládába szórjuk és igazából ha nem nyúlunk hozzá soha akkor is komposzt lesz belőle. Ha locsolgatjuk földet keverünk bele akkor a komposztálási folyamat felgyorsul hamar összeesik és akár már ősszel használhatjuk is komposztunkat. Ágakat is szeretnénk komposztálni akkor már nehezebb dolgunk lesz, mert egy ágdarálóra is szükségünk lesz. Összességében komposztálás egyszerű nagyszerű dolog, de dolgozni kell vele az biztos.

Zöldhulladék elszállítás tippek

    Zöldhulladék elszállítás tippek

  • Zöldhulladék konténer rendelése egyszerű, de a megtöltése na az már nem olyan könnyű sőt néha az a legnehezebb. És ne felejtsük el a területfoglalási engedély beszerzését sem! Mert egy elfelejtett engedély súlyos ezreseinkbe kerülhet. Árak tekintetében ez a legdrágább, és még dolgoznunk is kell érte.

  •  Zöldhulladék elszállítás teherautóval Budapesten és Pest megyében. 3500 Ft/m3 áron legolcsóbban a környéken. Hivatalos zöldhulladék szállítási engedéllyel rendelkezünk. Gondoljon csak bele megrendeli szolgáltatásunkat és egy fűszálat sem kell felemelnie,kertje tiszta szép lesz.

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal hívhat minket!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.