Zöldhulladék elszállítás Kispest

Rate this post

Zöldhulladék elszállítás Kispest

 

Zöldhulladék elszállítás Kispest, Budapest XIX. kerület teljes részén elszállítunk minden zöldhulladékot.

Zöldhulladék elszállítás ára Budapest XIX. kerület, mindenféle zöldhulladékot elszállítunk ami kertjében keletkezett. Kertrendezés során sokszor előfordul földdel szennyezett zöldhulladékot is el kell szállítani ez sem akadály számunkra ez természetesen költségesebb mint a sima zöld hulladék elszállítása.

Rakodás közben vágjuk és folyamatosan tömörítjük a hulladékot, hogy a lehető leghatékonyabban és legolcsóbban tudjuk elszállítani feleslegessé vált kerti hulladékát.

Minden autónkon ágvágók és láncfűrészek vannak, hogy minél hatékonyabban dolgozhassunk az Ön érdekében.

Zöldhulladék elszállítás Kispest

Zöldhulladék elszállítás Kispest

Zöldhulladék szállítás kiemelten fontos feladatunk, mert Budapesten és környékén kerti hulladék zsákos szállítása nagyobb mennyiségű gally esetén szinte lehetetlen.

Zöldhulladék elszállítás Kispest

1-2 m3 kerti hulladékot még be lehet zsákolni (FKF zsákba) de több szabály vonatkozik ide:

  • Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön!
  • Ne helyezzenek a zsákba fenyőféléket, vagy diófa levelet és gallyakat, ugyanis az előbbiek magas gyanta-, az utóbbiak magas olaj- és mérgezőanyag tartalmuk miatt nehezítik a komposztálás folyamatát. Továbbá kérjük, hogy a vastagabb faágakat legfeljebb egy méteresre darabolva, összekötve helyezzék ki. 
  • A  biológiailag lebomló kerti zöldhulladék-gyűjtő zsákok beszerezhetőek a IX. kerület Ecseri út 8-12 szám alatti ügyfélszolgálati irodájában, II. kerület Fő utca 47. szám alatti Budai Ügyfélszolgálati Központjábanhulladékgyűjtő udvarain, továbbá a Díjbeszedő Holding Zrt. ügyfélszolgálatain, a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatán MOL budapesti töltőállomásain, a PraktikerOBIBauhaus, Auchan budapesti és Budapest környéki áruházaiban, valamint a SPAR csoport üzleteiben is elérhetőek.

De ha nagyobb mennyiségű zöldhulladékunk van akkor már a kisteherautós elszállítás a leghatékonyabb és egyben a legolcsóbb.

 

 

 

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.