Zöldhulladék elszállítás Sukoró

4.2/5 - (26 votes)

Zöldhulladék elszállítás Sukoró

 

Velencei-tó környéke fontos számunkra, mert imádjuk minden hétvégén ott vagyunk általában családommal is. Telephelyünk 10 percre van a tótól, ezért is dolgoztunk rajta a télen, hogy legyen egy Országos zöld hulladék elszállítási engedélyünk is : PE/KTF/1694-5/2018.  Zöldhulladék elszállítás Sukoró mára valóra vált.

+36 70 670 7070

Zöldhulladék elszállítás árak katt ide.

Gyorsan a legolcsóbban, pontosan szállítjuk a zöldhulladékot.

Velencei-tó környékén a legolcsóbban szállítunk, nincs olcsóbb zöldhulladék szállító mint mi!

Persze aki feketén engedély nélkül szállítja a zöldhulladékot lehet, hogy olcsóbb de ha elkapják akkor a megrendelő is felelős és büntetést is fizet az illegális elszállítóval együtt! Gondolja meg megéri?

 

A “kis Balaton” vagy a “Balaton kistestvére”, a sokak által méltánytalanul lenézett Velencei-tó is is közkedvelt nyaralóhely, a Balatonhoz hasonlóan a partszakasz közel teljes részében települések övezik. Budapesttől megközelítve a déli partján a Velence – Gárdony – Agárd hármas, az északi parton pedig Sukoró és Pákozd települések övezik.

Amikor pihenni vágyók éppen kinyitják nyaralójuk összes ablakát, hogy a kellemes és friss Velence tavi levegővel feltöltsék tüdejük mellett házukat is és ekkor pont füst száll befelé a kertbe meg a házba.

Nehéz igazságot tenni, mert a kiskertesek azt mondják Ők költöztek oda előbb stb.-i Mi segítünk megoldani a problémát. 🙂

Zöldhulladék elszállítás Sukoró

Zöldhulladék elszállítás Sukoró

Zöldhulladék elszállítás Sukoró

 

Általános szabály Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) alapján, hogy a lábon álló növényzet, tarló, növény-termesztéssel összefüggésben és a belterületi ingatlanok használata során keletkezett hulladék szabadtéri égetése tilos.

Belterületi ingatlanok vonatkozásában azonban az önkormányzat rendeletében szabályozhatja,feltételekhez kötve megengedheti az avar és kerti hulladékok égetését. Azonban azokon a településekenahol ez nem szabályozott ott továbbra is tilos belterületen égetni.

 

Zöldhulladék elszállítás Sukoró

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.