Zöldhulladék elszállítása olcsón

3.5/5 - (4 votes)

Zöldhulladék elszállítása olcsón

Képünkön látszik egy kisebb kupac zöldhulladék, amely a megrendelő számítása szerint kb.: 10-15 m3. Szállítás napján reggel hívott, hogy mekkora teherautóval megyünk? Na itt már gyanús volt a helyzet. Megérkeztünk és lefagytunk…. Ez csak az egyik kisebb kupac zöldhulladék. 120 m3 hulladék volt a kertben.

Zöldhulladék elszállítása olcsón.

Ez a történet nem egyedi eset. Sokan nehezen tudják meghatározni mennyi is a hulladék mennyisége, amely a kertjükben van. Sajnos a fakivágó kollégák egy része is nem kellő körültekintéssel informálja a tulajdonost favágás során keletkezett zöldhulladék mennyiségével kapcsolatban. Igen van egy kis ferdítés is ebben mert, hogy  a favágás ne legyen túl drága az elszállításra egy olcsó árat mondanak. Persze Ők nem szállítják el csak a vastag jól értékesíthető ágakat ( tisztelet a kivételnek). Ott marad a nagy halom gally, megérkezünk és akkor szembesül vele a tulajdonos mekkora összeg is az elszállítás. Mert egy 10-12 méteres fenyőnek nem 3000.- ft az elszállítása, mert találkoztunk ilyen kalkulációval is.

Miért is jobb egy teherautós zöldhulladék elszállítás:

  • olcsóbb mint egy konténer
  • nem kell vágni pakolni a tulajdonosnak
  • mindegy mekkora a zöldhulladék mennyisége
  • ha elszámoljuk magunkat jöhet egy újabb konténer, amelyet lehet csak félig pakolunk de az árát az egészre fizetjük
  • nálunk annyit fizet amennyi a zöldhulladék mennyisége: 3-5-6-13-21….. m3
  • nem kell területfoglalási engedély ( konténernél néha kell, ha csak az utcán lehet elhelyezni)
  • azonnal elszállítjuk keletkezett zöldhulladékát ( tavaszi-őszi csúcsszezonban …….) egy biztos minél előbb telefonál annál hamarabb megyünk Önhöz. 🙂
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.