Zöldhulladék elszállítás Velencei-tó környéke

4.3/5 - (43 votes)

Zöldhulladék elszállítás Velencei-tó környéke

Velencei tó környéke fontos körzet számunkra is, ezért is dolgoztunk rajta a télen, hogy legyen egy Országos zöld hulladék elszállítási engedélyünk is : PE/KTF/1694-5/2018.  Zöldhulladék elszállítás Velence mára valóra vált.

+36 70 670 7070

Zöldhulladék elszállítás árak katt ide.

Gyorsan olcsón pontosan szállítjuk a zöldhulladékot.

Velencei-tó környékén a legolcsóbban szállítunk, nincs olcsóbb zöldhulladék szállító mint mi!

Persze aki feketén engedély nélkül szállítja a zöldhulladékot lehet, hogy olcsóbb de ha elkapják akkor a megrendelő is felelős és büntetést is fizet az illegális elszállítóval együtt! Gondolja meg megéri?

Velence, Agárd, Gárdony, Sukoró, Pusztaszabolcs,

Iváncsa, Beloiannisz, Kápolnásnyék, Nadap, Pázmánd.

 ( Velence, Agárd, Gárdony, Sukoró, Kápolnásnyék, Baracska, Nadap, Pázmánd)

Zöldhulladék elszállítás Velencei-tó környéke

Zöldhulladék elszállítás Velencei-tó környéke

A hulladék szerves anyag csökkentése kiemelt célja az Európai Unió környezetpolitikájának, mivel a hulladék szerves anyag-tartalmának bomlása következtében nagymértékben nő az üvegházhatású gázok mennyisége a légkörben. A növényi hulladék elkülönített gyűjtése és szállítása kiemelt fontosságú tehát, amely így komposztálásra kerül komposztüzemben, nem pedig a korlátozott befogadóképességű szigetelt lerakóba (mint ahogyan a kommunális hulladék).

A lehullott falevelek, ágak összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk! Ugyanis az így begyűjtésre kerülő zöldhulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom), ahelyett, hogy elégetnék vagy lerakóra kerülne, komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.