Tuskó elszállítás

5/5 - (1 vote)

Tuskók kezelése nem egyszerű feladat, több módszer van rá, hogy mit tehetünk kertünket elcsúfító tönkkel.

  1. Legolcsóbb megoldás ha nem nagyon van szem előtt, megpróbáljuk minél közelebb a talajhoz levágni befedjük földdel, locsoljuk rendszeresen és 1-4 év múlva nyoma sem lesz a tuskónak.
Tuskó vágás

2. Kézzel kiássuk: na ez nem olyan egyszerű mint gondolnánk. Sokszor találkoztunk már megkezdett tuskó kiszedéssel és utána minket kértek fel a végleges megoldásért.

3. Gépi tuskó kiszedés: ez egy nagyon kézenfekvő és ésszerű ötlet. Ha van elég hely és ki lehet géppel szedni a tuskókat ( nincs alatta víz, gáz, csatorna vezeték) az szuper dolog. Tuskó elszállítására van megoldásunk szerencsére komoly gépparkkal rendelkezünk.

Tuskó elszállítás

4. Végül de nem utolsó sorban a tuskómarás. Kertes házaknál ahol a kertünk már szépen összeért, mindennek megvan a helye, na oda nem szívesen engedünk be egy markoló gépet. Teljesen megértem miért is a gépi tuskókiszedés az utolsó gondolata mindenkinek. De van egy megoldás erre a feladatra ez nem más mint tuskómarás. HEURÉKA!

Tuskómaró gép

Bevallom nem mi találtuk fel a Spanyol viaszt, csak van egy két gépünk amellyel a lehető legkisebb rombolást okozzuk a kertjében.

A tuskó elszállítása csipegetőkanalas autóval hatékony és gyors megoldás lehet a tuskómarás során keletkező tuskók eltávolítására. A csipegetőkanalas autó egy speciális jármű, amelynek megvan a képessége, hogy nagy mennyiségű anyagot emeljen és mozgasson, ideértve a tuskókat is.

Az autó kialakítása lehetővé teszi a nehéz tuskók mozgatását és azok pontos elhelyezését a szállító járműre, így minimálisra csökkentve a munkaerő igényét és növelve a hatékonyságot. Az autó emelőképessége és stabilitása lehetővé teszi, hogy nagyobb tuskókat is mozgathassunk, így a tuskó elszállítása csipegetőkanalas autóval ideális megoldás lehet a nagyobb területek tuskó eltávolítási feladatainak elvégzésére.

A csipegetőkanalas autó előnyei közé tartozik a hatékonyság, a pontosság és a biztonságos munkavégzés. Az autó kialakítása és funkcionalitása lehetővé teszi a hatékony és gyors munkavégzést, amely nagy mennyiségű tuskó eltávolítását teszi lehetővé rövid időn belül. A pontos és precíz elhelyezés biztosítja, hogy a tuskók ne okozzanak kárt a környező területen vagy épületeken, és hogy a hulladék pontosan az elképzelt helyre kerüljön.

Végül, a csipegetőkanalas autó használata biztonságos munkavégzést is biztosít, mivel az autó segítségével a tuskókat biztonságosan és hatékonyan lehet eltávolítani anélkül, hogy a munkások sérülést szenvednének a tuskó mozgatása során.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.